Pravno obvestilo - KUHINJE MIHA

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh MIHA, Vesna Dalmacija s.p
., so njegova last in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, razen z navedbo avtorskih pravic podjetja in v nekomercialne namene. Za komercialne namene je potrebno pridobiti pisno soglasje podjetja.

Podjetje si pridružuje pravico do sprememb vsebin. Podjetje MIHA, Vesna Dalmacija s.p. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti MIHA, Vesna Dalmacija s.p. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pogoji uporabe
Uporaba spletnih strani MIHA, Vesna Dalmacija s.p. je dovoljena za osebne potrebe in je namenjena tako fizičnim kot tudi pravnim osebam.
MIHA, Vesna Dalmacija s.p. si pridržuje pravico do krajših ustavitev portala za potrebe tehničnega vzdrževanja, sicer je portal nepretrgoma dostopen.

Prepovedano kopiranje

Podatki na portalu
www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com so varovani kot zbirka podatkov po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah in pravnem redu Evropske unije.
Uporabniku ni dovoljeno uporabljati in kopirati posameznih podatkov in podatkov, urejenih v bazi ali dele baz portala
www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com v drug računalnik in na katerikoli drug medij z namenom kakršnekoli uporabe teh podatkov, urejenih enako ali podobno kot so urejeni na www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com, razen če je član MIHA, Vesna Dalmacija s.p.

Zunanje povezave
Spletno mesto je sestavljeno iz povezav na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih straneh MIHA, Vesna Dalmacija s.p. ne odgovarja.

Varovanje osebnih podatkov


Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se naloži na računalnik uporabnika, ko ta obišče določeno spletno stran. Pri vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Sam piškotek ne vsebuje nobenih informacij, vsekakor se pa na vašem računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje časovno dobo piškotka, ime strežnika, ime domene in generirirano unikatno število. Ob vsakem naslednjem obisku iste spletne strani le ta preveri in pridobi vsebino piškotka, ter prepozna uporabnika. Spletna stran pa na podlagi informacij lahko izboljša izkušnjo uporabnika. Za dobro delovanje spletne strani so piškotki zelo pomembni. S piškotki je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku spletne strani se pa ni treba ponovno prijavlati.
Upravitelj spletne strani MIHA, Vesna Dalmacija s.p. in njenih podstrani se zavedamo pomena zasebnosti in se zato zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. S tem vas seznanjamo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri zbiranju in uporabe podatkov na spletu.

Za uporabo nekaterih delov spletne strani
www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne aplikacije www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Upravljalec MIHA, Vesna Dalmacija s.p. se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani MIHA, Vesna Dalmacija s.p. skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Upravljalec spletne strani
www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com, se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnih strani. Podatki o uporabi spletne strani, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe spletne strani www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne strani
www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnih strani www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletne strani www.pocenikuhinje.com in za preverjanje ali uporabnik uporablja spletno stran www.kuhinje-miha.si ali www.pocenikuhinje.com v skladu s temi pogoji.

Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni